Selecteer de taal

 

Routebeschrijving

Locatie: CeConEx, Graafschap Hornelaan 116A, 6004 HT Weert

Opzoeken met Google Maps

Vanuit Zuidelijke richting

Verlaat de A2 bij afslag 39 (Nederweert), aan het eind van de afslag links afslaan naar de Ringbaan Noord, richting Weert. Sla na 1,5 km linksaf naar de Ringbaan Oost. Neem vervolgens de 2e afslag op de rotonde (rechtdoor). Na ± 420 meter rechts aanhouden, afslag richting Graafschap Hornelaan. Aan het eind van de afrit rechtsaf slaan. Na ongeveer 100 meter ziet u CeConEx aan de linkerkant van de weg.

Vanuit Noordelijke richting

Verlaat de A2 bij afslag 39 (Nederweert), aan het eind van de afslag rechts afslaan naar de Ringbaan Noord, richting Weert.  Sla na 1,5 km linksaf naar de Ringbaan Oost. Neem vervolgens de 2e afslag op de rotonde (rechtdoor). Na ± 420 meter rechts aanhouden, afslag richting Graafschap Hornelaan. Aan het eind van de afrit rechtsaf slaan. Na ongeveer 100 meter ziet u CeConEx aan de linkerkant van de weg.

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij onze locatie.

Openbaar vervoer

Opzoeken met NS.nl

  • Bus vanaf station Weert:
    • Arriva Lijn 74 richting Nederweert, halte Kapittelstraat
    • Arriva Lijn 674 richting Ospel Centrum, halte Leuken Noord (rijdt niet tijdens schoolvakanties)
    • Arriva QLiner 370 richting Venlo via Panningen, halte Leuken Noord
  • Vanaf de bushaltes is het ongeveer 5 minuten lopen naar onze locatie.

Wandelen/fietsen vanaf station Weert

Vanaf station Weert is het een wandeling van ongeveer 30 minuten dwars door het centrum van Weert naar onze locatie op de Graafschap Hornelaan. 

Vertrek vanaf het station via de Stationsstraat rechtdoor naar de Langstraat, ga rechtdoor de Markt op en vervolgens rechtdoor naar de Hoogstraat. Ga vanuit de Hoogstraat rechtdoor naar de Oelemarkt, steek over en ga rechtdoor op de Biest. Ga na ± 450 meter rechtsaf naar de Kloosterstraat en na ± 250 meter linksaf naar de Graafschap Hornelaan. Steek de straat over en na ongeveer 200 meter ziet u onze locatie aan de rechter kant (direct na het parkje)