ir. Roger Theunissen

Na zijn afstuderen aan de Technische Universiteit Eindhoven (TUe) begint zijn carrière als Proces Engineer Research & Development bij ODME BV (Optical Disc Manufacturing Equipment) in Eindhoven. In deze functie combineert hij R&D-werkzaamheden met ondersteuning aan buitenlandse klanten ter plekke (Taiwan, VS en Duitsland) met het werken met machines van ODME. In 1995 maakt hij de overstap naar Stork Screens BV en werkt daar enkele jaren als Projectleider/Manager Research & Development. In deze functie was hij onder andere verantwoordelijk voor de procesontwikkelingen omtrent electroplating, warmtebehandeling en dunne laag technologie. 

In 2000 richt Roger Theunissen RTC&P Consultancy & Projectmanagement BV/CeConEx op, een onafhankelijk ingenieursbureau op het gebied van precisiereiniging en contaminatie vraagstukken. CeConEx heeft inmiddels ruime ervaring met adviseren en innoveren  op het gebied van oppervlakte en materiaaltechnologie.

Expertisegebieden zijn:

- Precisie reiniging (plasma, wetchemical, ultrasonic cleaning, electrochemical cleaning, supercritical carbondioxide cleaning, dryice carbonoxide cleaning)

- Contamination Control

- Vacuum Process Technology

- Coating Technology (PVD, CVD, thin layer, galvanisch)

- Electrochemie

Naast de consultancy activiteiten is CeConEx ook bekend om haar cursussen en netwerkbijeenkomsten over precisiereiniging en contaminatievraagstukken. CeConEx heeft inmiddels ruim 22 jaar ervaring en meer dan 240 (inter)nationale klanten.

 

drs. Nicole Schäfer

Nicole Schäfer is sinds 2011 werkzaam als Consultant Quality, Visual inspection en Cleanroom behaviour bij CeConEx.

Als consultant levert ze een bijdrage aan het adviestraject aan bedrijven omtrent het gewenste gedrag op het gebied van schoner werken om contaminatie te verminderen. Ze beschikt over uitgebreide praktijkkennis en ervaring met betrekking tot:

- Visuele inspectie van high tech producten, zowel eindproducten als halffabrikaten

- Microscopische inspectie van geconstateerde defects

- Afkeur analyses

- Opbouwen/structureren databases van gegevens met betrekking tot geconstateerde defects

- Kwaliteitscontroles van producten en diensten

- Deeltjestellingen/Particle counting zowel op oppervlakken alsook airborne

- Opleiden en begeleiden van medewerkers kwaliteitscontrole

- Cleanroomgedrag

- Interim Management