CeConEx, Connects you with pure Knowledge, Experience and Solutions 

CeConEx, Center for Precision Cleaning and Contamination Expertise is een ingenieursbureau met bijna 25 jaar (internationale) praktijkervaring op het gebied van precisiereiniging en contamination control vraagstukken. 

  

CeConEx Engineering Support/Contamination Control levert hoogwaardige, onafhankelijke dienstverlening bij het oplossen van precisiereinigings- en contaminatie gerelateerde praktijkproblemen en innovaties op het gebied van precisiereiniging en contaminatie.

 

CeConEx Visuele Inspectie is gespecialiseerd in het inspecteren, vastleggen en categoriseren van defecten, vlekken, verkleuringen en beschadigingen op producten/componenten, als basis voor het uitvoeren van een gedegen root cause analyse.   

 

CeConEx Opleidingen organiseert cursussen, praktijkdagen en opleidingsprogramma’s op het gebied van precisiereiniging en contaminatie. Ons opleidingsprogramma is onlangs uitgebreid met een module voor het verbeteren van cleanroomgedrag bij medewerkers in een cleanroom. 

 

De medewerkers van CeConEx zijn breed inzetbaar in meerdere disciplines: consultancy, project management, on-site engineering support, visuele inspectie, (internationaal) on-site troubleshooting, reseach & development, literatuuronderzoek, schrijven van technische documentatie, (inhouse) opleidingen, verbeteren van cleanroomgedrag.

 

CeConEx beschikt over specialistische kennis op het gebied van de volgende soorten contaminatie:

 

-          Deeltjes (lucht, water, chemische vloeistoffen en materialen)

 

-          Airborne Molecular Contamination (AMC/gasvormige contaminatie)

 

-          Chemische contaminatie op oppervlakken (bij coatings of in materialen

 

-          Chemische en/of fysische geïnduceerde contaminatie in high tech productieprocessen

  

Voor het doen van analyses is er ruime ervaring met diverse meetapparatuur en meetmethodes (stereo microscopie, deeltjestellers (airborne zowel als oppervlakte), Residual Gas Analysis (RGA), SEM-EDX, SIMS, optische systemen, chemische analyses etc.)

 

 

 

CeConEx, Connects you with pure Knowledge, Experience and Solutions!